”Vi vill med den här boken förmedla vår glädje och stolthet över det persiska kök som vi växte upp med. Dofterna, smakerna och färgerna i de persiska rätterna är vårt matarv, som har följt med oss genom livet och på vår väg från Iran till Sverige. Vi vill nu ge det vidare till er – både på vår restaurang Shahrzad och genom denna bok, som vi hoppas inspirerar till egna experiment i det persiska köket.”
Rozbeh Javid & Amir Akhound
Lär dig hemligheterna bakom den älskade persiska mat- och vinkulturen – läs mer och köp boken här.
”Vi vill med den här boken förmedla vår glädje och stolthet över det persiska kök som vi växte upp med. Dofterna, smakerna och färgerna i de persiska rätterna är vårt matarv, som har följt med oss genom livet och på vår väg från Iran till Sverige. Vi vill nu ge det vidare till er – både på vår restaurang Shahrzad och genom denna bok, som vi hoppas inspirerar till egna experiment i det persiska köket.”
Rozbeh Javid & Amir Akhound
Lär dig hemligheterna bakom den älskade persiska mat- och vinkulturen – läs mer och köp boken här.
”Vi vill med den här boken förmedla vår glädje och stolthet över det persiska kök som vi växte upp med. Dofterna, smakerna och färgerna i de persiska rätterna är vårt matarv, som har följt med oss genom livet och på vår väg från Iran till Sverige. Vi vill nu ge det vidare till er – både på vår restaurang Shahrzad och genom denna bok, som vi hoppas inspirerar till egna experiment i det persiska köket.”
Rozbeh Javid & Amir Akhound
Lär dig hemligheterna bakom den älskade persiska mat- och vinkulturen – läs mer och köp boken här.